Επτά έφηβοι στην πρώτη ομάδα

Με τη συμμετοχή και επτά ποδοσφαιριστών από την Εφηβική ομάδα, ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Ευκλής Σορωνής. Τα παιδιά αυτά ήταν πρωταγωνιστές πέρσι με τη φανέλα του Εφηβικού τμήματος και όλα είχαν συμβάλει πάρα πολύ στο να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα. Πλέον, είναι πανέτοιμα να προφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην πρώτη ομάδα, καθώς φιλοσοφία της διοίκησης του συλλόγου είναι πάντα, να προωθεί από τα πιο μικρά τμήματα τα παιδιά που ξεχωρίζουν στην ανδρική ομάδα, δίνοντας έτσι με τον τρόπο αυτό πάρα πολλά κίνητρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Εφηβικού που προωθήθηκαν φέτος είναι οι: Μπάλα, Χατζηκυριαζής, Σαχόλη, Χατζηκαντής, Συρίμης, Χατζηελευθερίου και Μικρόπουλος. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το ωράριο των φροντιστηρίων του αλλά στον Ευκλή ευελπιστούν ότι πολύ σύντομα θα λυθεί και θα μπορεί να παρακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Όλα αυτά τα παιδιά, υπολογίζονται από τον προπονητή τους Παναγιώτη Καρίκη, όπως και ο ίδιος δήλωσε στην «Αθλητική Ροδιακή»:


«Όλα αυτά τα παιδιά εννοείται ότι υπολογίζονται. Άλλωστε, ο στόχος του Ευκλή είναι αυτός. Να προωθεί παίκτες από τις Ακαδημίες του στην πρώτη ομάδα. Τα παιδιά αυτά είναι πρωταθλητές με το Εφηβικό και δεν πρέπει σε καμία απολύτως περίπτωση να πάνε χαμένα».


Σε ερώτηση για τον μεγάλο στόχο ενόψει της νέας χρονιάς με αφορμή και την έναρξη της προετοιμασίας, απάντησε ως εξής:


«Ασφαλώς και θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στον όμιλο μας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του τίτλου. Δεν θα έχουμε κανένα άγχος δηλαδή».


Συμμετέχει και ο Καμπούρης
Με τη συμμετοχή και του Παντελή Καμπούρη γίνονται οι προπονήσεις του Ευκλή. Ο 26χρονος επιθετικός παίκτης που πέρσι έπαιζε με τα χρώματα του Δαμάγητου, δεν πήρε τελικά μετεγγραφή για τον ΑΟ Σύμης και ενδεχομένως να αποτελέσει την επόμενη μετεγγραφική κίνηση του Ευκλή. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.


Στο προπονητικό κέντρο του Ευκλή στη Σορωνή έγινε η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Από χθες όμως οι παίκτες του Ευκλή ...μετακόμισαν στον Άγιο Σουλά, όπου και θα κάνουν τις προπονήσεις τους σε καθημεριμνή βάση.