Δεν ορκίστηκαν 8 δημοτικοί σύμβουλοι στη Ρόδο

Οκτώ δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Ρόδου δεν ορκίστηκαν ούτε και κατά την προχθεσινή επαναληπτική διαδικασία που έγινε στο Δημαρχείο επειδή δεν είχαν προσέλθει στην ορκωμοσία την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, σε 29 δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που δεν είχαν ορκιστεί εστάλη πρόσκληση να προσέλθουν για να ορκιστούν την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο, από το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε, παρουσία και της νομικής υπηρεσίας του Δήμου και κάποιων μελών της νέας Δημοτικής Αρχής, όμως τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες ορκίστηκαν οι 21 σύμβουλοι.

Πιο αναλυτικά, από τους 29 δεν προσήλθαν για να ορκιστούν οι 6. Έτσι, από τους 23 που προσήλθαν ορκίστηκαν οι 21 καθώς για δύο, τον απερχόμενο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου,  ο οποίος επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος, τον κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, και τον κ. Σταύρο Μάτση από την κοινότητα Κρεμαστής ζητήθηκαν περαιτέρω εξηγήσεις. Μάλιστα, αυτές, δηλαδή τα επιπλέον δικαιολογητικά, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη,  ώστε να ορκιστούν.