Σύσκεψη με τους συμβούλους της πλειοψηφίας είχε σήμερα ο νέος δήμαρχος Ρόδου

Σύσκεψη με τους είκοσι εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του, είχε σήμερα το βράδυ ο νέος δήμαρχος Ροδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο και στη διάρκειά της συζητήθηκαν αρκετά θέματα που θα αφορούν τη δραστηριότητα των επόμενων ημερών της νέας δημοτικής αρχής, μεταξύ των οποίων και η σύμπραξη με την παράταξη του κ. Στράτου Καρίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Καμπουράκης θα προχωρήσει στον διορισμό αντιδημάρχων τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα μετά τις δημαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, επισημάνθηκε ότι απαιτείται σκληρή δουλειά για να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα προβλήματα του νησιού.

Στη σχετική μάλιστα ανακοίνωση που απέστειλε ο νέος δήμαρχος, αναφέρονται τα εξής: 

Την πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου πέρασε και επισήμως χθες Κυριακή 01/09/2019 στις 7μ.μ ως Δήμαρχος Ρόδου,  ο κ. Αντώνης Καμπουράκης. Άρτι αφειχθείς από τη Σύρο όπου παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, ο νέος Δήμαρχος Ρόδου είχε την πρώτη συνάντηση εργασίας με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Με Δύναμη  για τη Ρόδο" και στενούς συνεργάτες του, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου.

"Οι συμπολίτες μας περιμένουν να διαπιστώσουν μια νέα αρχή στο νησί μας. Είναι δική μας ευθύνη και δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο" τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, συζητώντας με τους συνεργάτες του τις άμεσες προτεραιότητες, στις οποίες θα επικεντρωθεί η νέα Δημοτική Αρχή από σήμερα το πρωί.