Διευκρινιστική επιστολή της Ομοσπονδίας Ιππασίας

Με διευκρινιστική επιστολή της η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ξεκαθαρίζει το… τοπίο σε ό, τι έχει να κάνει με την ενημέρωση που είχαμε ως “ΡΟΔΙΑΚΗ” και αφορούσε την παρουσία του Παντελή Σαλονικιού στη διοργάνωση «Athens Equestrian Festival 2019 & Longines FEI Jumping Nations Cup Division 2 Final» του Μαρκόπουλου.  

Την 1η Αυγούστου λοιπόν σε δελτίο Τύπου αναφερόταν μεταξύ άλλων το παρακάτω: «Τον δωδεκανησιακό χώρο της ιππασίας είχε τη χαρά και την τιμή να εκπροσωπήσει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου με την ενεργή συμμετοχή του προπονητή του ομίλου, κου Παντελή Σαλονικιού». Η ομοσπονδία λοιπόν ξεκαθαρίζει πως είχε ρόλο εθελοντή και όχι αθλητή, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Η επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας:
«Αγαπητοί Κύριοι,  Θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που δείχνετε στο άθλημα της ιππασίας και που βρίσκετε κοντά στα ιππικά σωματεία της Ρόδου και γενικότερα των Δωδεκανήσων. Διαβάσαμε με έκπληξή μας όμως το δημοσίευμα της 5ης Αυγούστου που αφορούσε στη συμμετοχή του αθλητή Παντελή Σαλονικιού στο “Athens Equestrian Festival & Longines FEI Jumping NC OF Greece”.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο Παντελής Σαλονικιός δε συμμετείχε ως αθλητής στον κορυφαίο αυτό αγώνα, αλλά ως εθελοντής βοηθώντας στην ομάδα στίβου των αγώνων. Παρακαλούμε πολύ όπως κάνετε αυτή τη διευκρίνιση, γιατί στο δημοσίευμά σας φαίνεται ότι ο Παντελής Σαλονικιός συμμετείχε ως ενεργός αθλητής. Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.»