Παίκτης του Άρη ο Χότζα

Παίκτης του Άρη ο Χότζα

Παίκτης του Άρη ο Χότζα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Προστέθηκε και επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου. Αύριο το νέο φιλικό με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές

Παίκτης του Άρη Αρχαγγέλου είναι ο Πάρης Χότζα που το τελευταίο διάστρημα «δοκιμαζόταν» από τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Σάββενα.

Ο νεαρός τεχνικός άναψε το «πράσινο φως» και έτσι ο ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ του συλλόγου. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο Διονυσακόπουλος που επίσης περνούσε από ...εξετάσεις δεν θα αποκτaηθεί από τους «κιτρινόμαυρους» και ήδη έχει σταματήσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό παιχνίδι που ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο για τον Άρη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. και είναι ένα ακόμα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του Αρχαγγέλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα κριθεί αν γίνει ακόμα ένα παιχνίδι το προσεχές Σάββατο, κάτι που όμως δεν θεωρείται αρκετά πιθανό. Και αυτό διότι ο Γιώργος Σάββενας ήθελε αντίπαλο από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, οι ομάδες όμως του οποίου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία τους.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!