Τμήματα για όλες τις ηλικίες φέτος στο Νισύρικο σπίτι

Ο Παννισυριακός Σύλλογος Ρόδου «Η ΠΟΡΦΥΡΙΣ» ξεκινά και φέτος τις δραστηριότητές του στο Νισύρικο σπίτι, στην οδό Β. Σεμερτζίδη 4, με τμήματα για όλες τις ηλικίες!

Σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων που θα γίνονται φέτος τον χειμώνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: “Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι μας θα παραδίδει κάθε Τετάρτη απόγευμα, μαθήματα μουσικής (κιθάρα - πιάνο)!
Κάθε απόγευμα Πέμπτης, μαθαίνουμε πλέξιμο και κέντημα! Κάθε Παρασκευή, το Θεατρικό Εργαστήρι μας ξεκινά δυναμικά!

Και το Χορευτικό Εργαστήρι μας κάθε απόγευμα Σαββάτου, θα παραδίδει μαθήματα παραδοσιακών χορών, αλλά και αργεντίνικου τάνγκο! Επίσης, θα λειτουργήσει Ομάδα Υποστήριξης Γονέων, βιωματικού χαρακτήρα, με πλούσια διαδραστικά προγράμματα!

Προσεχώς και σεμινάρια φωτογραφίας!
Το πρόγραμμά μας, θα πλαισιώνεται όπως πάντα από εκπαιδευτικές εκδρομές, εξορμήσεις στην ύπαιθρο και συμμετοχές σε εκδηλώσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα! Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να παίρνουν από τα μέλη του Συλλόγου μας, κυρία Σοφία Δημητριάδη ( 6959198293 ) και Ευτυχία Διακομιχάλη ( 6980055819 ) τις πρωινές ώρες.
Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί, πριν την έναρξη των μαθημάτων την 1η Οκτωβρίου. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Σας περιμένουμε!”