Στις αρχές Οκτωβρίου θα γίνει το αναρριχητικό  φεστιβάλ Καλύμνου

To τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με τον Δήμο Καλύμνου το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019.

Για το φεστιβάλ έχει προβλεφθεί τηλεοπτική κάλυψη και διανομή οπτικοαουστικού υλικού

Θεωρείται από τα καλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της παγκόσμιας αναρριχητικής κοινότητας, προσφέροντας αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Κορυφαίοι αθλητές του είδους, δεκάδες δημοσιογράφοι των «ειδικών» εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων και εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλα τα μέρη του κόσμου δίνουν το “παρών”, σε έναν από τους ελκυστικότερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου στην Κάλυμνο.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το νησί δέχεται κόσμο όλο τον χρόνο για αναρρίχηση και ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους και φθινοπωρινούς μήνες. Με δεδομένη την περσινή επιτυχία και την τεράστια διαφήμιση που πήρε το Φεστιβάλ, η αεροπορική εταιρεία “Oman Air” που πετά απευθείας σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε 23 χώρες στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη θα προβάλει στις πτήσεις της ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ για 6 μήνες από τον Ιούλιο 2019 έως το Δεκέμβριο 2019.