Δ. Κρεμαστινός: Mονόδρομος η προσέγγιση των κεντροαριστερών δυνάμεων

Δ. Κρεμαστινός:  Mονόδρομος η προσέγγιση  των κεντροαριστερών δυνάμεων

Δ. Κρεμαστινός: Mονόδρομος η προσέγγιση των κεντροαριστερών δυνάμεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 241 ΦΟΡΕΣ

Η δημοκρατική λειτουργία επιβάλλει τη συζήτηση όμορων κομματικών χώρων και η συμπεριφορά μεγάλης μάζας πολιτών στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δείχνει ότι θέλουν όλες οι δυνάμεις να ενωθούν, εκτίμησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


Ο κ. Κρεμαστινός αναφέρθηκε εκτενώς στις θέσεις που ανέπτυξε το τελευταίο διάστημα αρθρογραφώντας στον Τύπο, καθώς όπως είπε είναι ουσιαστικές για τη συνύπαρξη των κεντροαριστερών δυνάμεων, γιατί τα όμορα κόμματα θα έπρεπε να συζητούν, ιδίως εάν έχουν ιδεολογική συγγένεια, αλλά και σε κάποιες αντιδράσεις που θύμιζαν bullying προς το πρόσωπό του στα social media από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αν η ιδεολογική συγγένεια το επιτρέπει, υπάρχει και συνύπαρξη αυτών των κομμάτων, αλλιώς οι διαφορές τα διατηρούν ανεξάρτητα, σημείωσε ο κ. Κρεμαστινός, είναι θέμα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, όχι μικροκομματική σκοπιμότητα. Προσωπικά πιστεύω ότι «είναι μονόδρομος», είπε σε άλλο σημείο, επισημαίνοντας το πλήθος ανθρώπων που τάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές χωρίς να το έχει κάνει στις ευρωεκλογές. «Πίστεψαν ότι είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Δεξιάς, που δεν ήθελαν να έρθει στην εξουσία ... τώρα πάλι αποστασιοποιούνται ... θέλουν να δείξουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, ώστε όλες οι δυνάμεις να ενωθούν».

Απέφυγε ωστόσο να σχολιάσει συνολικά τη θέση του ΚΙΝΑΛ ως προς την προοπτική μίας συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλω αυτή την στιγμή να κρίνω. Φοβάμαι πως ό,τι λέω παρεξηγείται και τα διάφορα site βγαίνουν και μου επιτίθενται...».

Αναφέρθηκε εξάλλου στην προσπάθεια της τελευταίας περιόδου «να ελεγχθούν οι διάφορες αποκλίνουσες δυνάμεις από το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου (με το ΚΙΔΗΣΟ), όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Ήταν μία προσπάθεια συνενώσεως των τάσεων. Εγώ όμως παραμένω στις αρχές μου, που εκφράζω και στα δύο άρθρα μου».

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa