Διγενής Κοσκινού: Γιαννίκος και Σιέχ πλέον επίσημα

Παίκτες του Διγενή Κοσκινού και τυπικά είναι οι Παναγιώτης Γιαννίκος και Χαλίλ Σιέχ. Και οι δύο την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσαν τη φανέλα του Κλεάνθη Παραδεισίου.

Ο δεύτερος υπήρξε παίκτης του Διγενή και στο παρελθόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Την απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών ανακοινώνει ο Διγενής. Πρόκειται για τους Χαλίλ Σιέχ και Παναγιώτη Γιαννίκο. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές που την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσαν τη φανέλα του Κλεάνθη Παραδεισίου συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας του Γιάννη Καμίτση το τελευταίο διάστημα.

Χθες το απόγευμα και ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν τις ελευθέρες τους ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Καμίτση και εκτός απροόπτου θα είναι και οι τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Αύριο ο αγιασμός
Στο μεταξύ, αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός του Διγενή όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά:
«Παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών όλων των αγωνιστικών ομάδων και της ακαδημίας, των γονέων όπως και του φίλαθλου κοινού, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κοσκινού, ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι οι προπονήσεις της ακαδημίας έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και η αγωνιστική δράση για την ανδρική ομάδα ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο».