Μιχάλης Πολιάς: «Να είμαστε προσηλωμένοι»

Πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους είναι οι παίκτες του Φοίβου Κρεμαστής οι οποίοι στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αντιμετωπίζουν την προσεχή Κυριακή στις 2 μ.μ. στο γήπεδό τους τη νεοφώτιστη Δόξα Καρδάμαινας.

Ο τεχνικός Μιχάλης Πολιάς ζητάει από τους παίκτες καθόλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να μην υποτιμήσουν σε καμία απολύτως περίπτωση τον αντίπαλό τους και να είναι προσεκτικοί και σοβαροί για να μπορέσουν να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του Φοίβου τόνισε τα ακόλουθα:

«Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα κάνει μια καλή εμφάνιση και οι παίκτες θα είναι απόλυτα προσηλωμένοι για να κάνουμε μια νίκη και να μπούμε έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είναι καινούργια και θέλει υπομονή.

Είμαι βέβαιος ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας».

Εκτός Ορφανίδης και Δαφερέρας
Χωρίς τον έμπειρο Νίκο Ορφανίδη αλλά και το νεαρό Δαφερέρα θα «κατέβει» ο Φοίβος στην πρεμιέρα.

Οι δύο παίκτες ναι μεν έχουν επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων αλλά δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισαν.

Όλα δείχνουν ότι θα προλάβουν το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής όπου θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.