Κώστας Πάττας: «Θέλει προσοχή ο ΑΕΡΑ»

Πανέτοιμοι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι στον Ηρακλή Μαριτσών.

Οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού πρώτου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ.

Το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι εύκολο μιας και οι «κόκκινοι» έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο είναι σε θέση να κάνει «ζημιές». Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του Ηρακλή Κώστας Πάττας ο οποίος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Ασφαλώς και πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι το οποίος πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο ΑΕΡΑ είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει και έναν καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Δουλέψαμε πολύ στην περίοδο της προετοιμασίας και ευελπιστώ ότι όλα αυτά θα βγουν στο γήπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε ολοένα και πιο καλοί και οι παίκτες θα αποκτούν και καλύτερο ρυθμό».

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός των Μαριτσενών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπακωνσταντή και Μπιλιά.

Οι δύο παίκτες ναι μεν συμμετέχουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μετά τους τραυματισμούς τους, ωστόσο δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.