Το συγκρότημα Outpass στο κινηματοθέατρο “Ρόδον”

Το συγκρότημα Outpass στο κινηματοθέατρο “Ρόδον”

Το συγκρότημα Outpass στο κινηματοθέατρο “Ρόδον”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 551 ΦΟΡΕΣ

Μια μοναδική ευκαιρία θα έχει απόψε στις 21.00, το κοινό της Ρόδου ν’ απολαύσει τη μουσική αφήγηση των Ιστοριών του Αιόλου από τους Outpass, την μπάντα που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ένα διαφορετικό στίγμα στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας και την απαρτίζουν μουσικοί κι ερμηνευτές από το νησί μας.

Μετά λοιπόν την επιτυχημένη παρουσία τους στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου πέρσι, οι Outpass ετοιμάζονται γι’ άλλη μια μοναδική εμφάνιση στο Κινηματοθέατρο «Ρόδον», παίρνοντας την αφορμή από μια διάκριση-έναυσμα γι’ ακόμα καλύτερη συνέχεια στο προσεχές μέλλον. Το τελευταίο τους άλμπουμ “Tales of Aeolus” ψηφίστηκε το κορυφαίο όσον αφορά τα αγγλόφωνα συγκροτήματα στην Ελλάδα, δείγμα της δυναμικής του και της καθιέρωσής του ως βάση περαιτέρω δημιουργικής συνέχειας. Οι Outpass περιμένουν παλιούς και νέους φίλους γι’ αυτό το ταξίδι και την περιπλάνηση μέσω διαφορετικών μουσικών και ποιητικών επιπέδων ως τον τελικό προορισμό που δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία απ’ αυτήν της κοινής πορείας.

Στη συναυλία συμμετέχουν: Στέργος Φουτούλης (τύμπανα), Lee Μαυρόστομος (φωνητικά), Μαργέττα Καραμαριά (φωνητικά), Ζαφείρης Σκανδιαλιάρης (φωνητικά), Αλέξανδρος Χούλης (κιθάρα), Παναγιώτης Πατσάης (μπάσο) και Αντώνης Αναστάσης (τσέλο).

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων, που είναι αφιερωμένο στον Ανδρέα Ιωάννου, εμπνευστή και δημιουργό της περίφημης συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης Ρόδου, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Στην είσοδο θα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα Ρόδου”, η οποία χρειάζεται την ελάχιστη συμμετοχή όλων μας, για να παραμείνει αναμμένη και να προσφέρει την απίστευτα σημαντική βοήθεια της σε παιδιά με καρκίνο από τα Δωδεκάνησα.

Outpass
13 Σεπτεμβρίου
Ώρα 21:00
Κινηματοθέατρο "Ρόδον"

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας