Μείωση των επιπέδων πληρότητας διαπιστώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Μείωση των επιπέδων πληρότητας διαπιστώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Μείωση των επιπέδων πληρότητας διαπιστώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Σήμερα Παρασκευή 13η Σεπτεμβρίου 2019, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με κύριο θέμα την επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Κου Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού Κου Μάνου Κόνσολα στο νησί μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου θα συμμετέχει ενεργά στη Συνάντηση Εργασίας παραγωγικών και τουριστικών φορέων στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εισηγούμενη σημαντικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Το Δ.Σ. επίσης απασχόλησαν θέματα που αφορούν στις Τοπικές Επιτροπές και τους Συντονιστές τους ανά περιοχή, τον προγραμματισμό περεταίρω συναντήσεων με τις τοπικές αρχές και την πορεία της τουριστικής σεζόν.

Δεδομένων των αφίξεων 8-μήνου, παρά την ονομαστική μικρή αύξηση (0,52%), διαπιστώθηκε μείωση των επιπέδων πληρότητας λόγω της μείωσης της διάρκειας της παραμονής των επισκεπτών, καθώς και την αύξηση των κλινών σε μη κύρια τουριστικά καταλύματα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι ο μεγαλύτερος εργοδοτικός φορέας της Ρόδου και η δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση Ξενοδόχων της χώρας. Προσδοκά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες