Ο Β. Υψηλάντης εκπροσώπησε τη Βουλή στους σημερινούς εορτασμούς στη Μεγίστη

Ο Β. Υψηλάντης εκπροσώπησε τη Βουλή στους σημερινούς εορτασμούς στη Μεγίστη

Ο Β. Υψηλάντης εκπροσώπησε τη Βουλή στους σημερινούς εορτασμούς στη Μεγίστη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 256 ΦΟΡΕΣ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, Α’ Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής εκπροσώπησε σήμερα στη Μεγίστη τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 76η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σύμης, Χάλκης, Τήλου και Καστελλορίζου κ.κ Χρυσόστομο και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

Στη συνέχεια με κυβερνητικό κλιμάκιο επικεφαλής τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και άλλους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, τους Δημάρχους Μεγίστης και Ρόδου, τον αρχηγό του ΓΕΝ και άλλους επισήμους μετέβη στα νησιά Ρω και Στρογγύλη όπου επισκέφθηκαν τα φυλάκια του νησιού.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης με δηλώσεις του επεσήμανε το υψηλό φρόνημα των ακριτών μας στα νησιά μας αυτά αλλά και των νέων μας που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»