Άμα εκτός από καλαμάκια σουβλάκι φας και τα γκολ, δεν το ευχαριστιέσαι!

Άμα εκτός από καλαμάκια σουβλάκι φας και τα γκολ, δεν το ευχαριστιέσαι!

Άμα εκτός από καλαμάκια σουβλάκι φας και τα γκολ, δεν το ευχαριστιέσαι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 307 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

• Πρεμιέρα είχαμε σήμερα στην Α’ Κατηγορία και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν… Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ αυτά που όποιος κερδίσει "κονομάει" καμιά κάσα μπύρες, τίποτε παραπάνω.

• Μέσα στα γήπεδα θα στηθεί ένα μικρό πανηγύρι και πάλι. Και τι χρειάζεται ένα πανηγύρι για να είναι πανηγύρι; Καλό σουβλάκι, σωστά το μαντέψατε. Πού όμως φτιάχνουν το καλύτερο;

• Διότι οι γνώμες διίστανται σ’ αυτό το κομμάτι. Ποιος είναι ο πιο καλός ο ψήστης και ποια η συνταγή της επιτυχίας, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι.

• Να μου πεις, όσο καλό και να ‘ναι το σουβλάκι, άμα εκτός από τα καλαμάκια φας και τα γκολ, τότε δεν το ‘φχαριστιέσαι. Το ‘ριξα στα, σουβλάκια για να μην αρχίσω πάλι αναλύσεις επί αναλύσεων.

• Αφήστε να περάσει η πρώτη αγωνιστική και μετά τα λέμε. Οκτώ μήνες έχουμε να δούμε όσα δεν μπορούμε να φανταστούμε κι αυτό είναι το αλατοπίπερο σε μια σεζόν με μοναχοφάηδες.

• Το θέμα είναι πως μας λείψανε αυτές οι φιγούρες των γηπέδων, της εξέδρας των αποδυτηρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων. Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε, που λένε.

• Πάντως, παιδιά, προσοχή στις πλατφόρμες. Τις ηλεκτρονικές εννοώ, αυτές του στοιχήματος. Αν δείτε τίποτε ύποπτο, κατευθείαν αναφορά, ώστε ν’ αναβληθεί εγκαίρως το παιχνίδι.

• Βρε μπας και πρέπει να λειτουργήσουμε κάνα τετραψήφιο αριθμό για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία; Θα δείξει η πορεία, προς το παρόν αρκεστείτε στο καλό σουβλάκι, ακούτε που σας λέω…

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους