Δίωρη στάση στα Δικαστήρια της Ρόδου

Δίωρη στάση στα Δικαστήρια της Ρόδου

Δίωρη στάση στα Δικαστήρια της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 420 ΦΟΡΕΣ

Προειδοποιητική-συμβολική δίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους , από τις 9 έως τις 11 το πρωί και οι δικαστικοί υπάλληλοι της περιοχής μας.

Σκοπός της κινητοποίησης αυτής που έγινε με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών υπαλλήλων, ήταν η ανάδειξη των ήδη οξυμένων ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, εκ των οποίων με φλέγον το ζήτημα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών πρόσληψης των Δικαστικών Υπαλλήλων από τους υφιστάμενους διαγωνισμούς αλλά και η αναγκαιότητα ύπαρξης πρόσθετων και νομίμων διαδικασιών (νέοι διαγωνισμοί ή μετατάξεις).

Η επαναθεσμοθέτηση επιπλέον του επιδόματος ειδικών συνθηκών, το οποίο αρχικά αποδεσμεύτηκε από αυτό των Δικαστών και εν συνεχεία καταργήθηκε με το μισθολόγιο του 2011, είναι απολύτως εύλογη και επιβεβλημένη, καθόσον οι συνθήκες που βιώνουν και οι Δικαστικοί Υπάλληλοι είναι πέρα των ειδικών, άκρως επικίνδυνες και εξαιρετικά ανθυγιεινές.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών