Παρουσία του Άθλου στις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας

Με τη συνοδεία του προέδρου του σωματείου, Κυριάκου Χατζηδιάκου και του προπονητή, Παντελή Μανίκαρου, αναχωρούν αύριο, 19 Σεπτεμβρίου, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών του Άθλου Παραδεισίου για τις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας όσον αφορά το μέλλον και την ανάπτυξη του αθλήματος. Μια συνάντηση μικρών αθλητών και αθλητριών με κύριο μέλημα την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων και του υγιούς συναγωνισμού. Οι αγώνες θα γίνουν από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στη Νέα Μάκρη για τις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Μίνι.

Ο Άθλος γνωρίζοντας πως το μέλλον του αθλήματος είναι τα μικρά παιδιά, έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες, καθώς προπονεί σε κλειστό ελεγχόμενο χώρο αθλητές από τριών ετών με βοηθητικά ροδάκια!
Έτσι, το σωματείο προσκαλεί όποιον ενδιαφέρεται, να γνωρίσει το άθλημα της ποδηλασίας και να γίνει μέλος της παρέας του. Κάθε Σάββατο από τις 09:00 έως τις 11:00 πραγματοποιούνται εγγραφές στα γραφεία του έναντι του Γυμνασίου Παραδεισίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6974309369 ή να επισκεφτούν το προφίλ του συλλόγου στο FACEBOOK: Α.Ο. ΑΘΛΟΣ – Athlos Cycling Team.