Μιχάλης Φυλακούρης: «Θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα»

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλων Καλυθιών θα μπορέσει να κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος είναι ο Μιχάλης Φυλακούρης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μίλησε στην «Αθλητική Ροδιακή» για το φετινό ξεκίνημα της ομάδα αλλά και τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα που έχει στις τάξεις της πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες.
Είναι πολύ δύσκολο αυτός ο κορμός να δέσει γρήγορα αλλά είμαστε καλό δρόμο. Έχουμε βοηθήσει και εμείς οι παλιότεροι αυτά τα παιδιά να μπουν στο κλίμα και μπορώ να πω ότι έχουμε γίνει ήδη μια οικογένεια».

Αναφερόμενος στη συνέχεια είπε:
«Αν και σίγουρα δεν είναι εύκολο με τόσους νέους παίκτες, είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Εμείς από τη δική μας πλευρά, το μόνο που θέλουμε είναι να είναι ο κόσμος δίπλα μας και να μας βοηθάει. Θέλω να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο λόγος τελικά που τον έκανε να παραμείνει στην ομάδα, αν και οι περισσότεροι από τους παλιούς αποχώρησαν, απάντησε ως εξής:

«Με έπεισε και με ενέπνευσε ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης. Ήθελε έναν έμπειρο παίκτη να παραμείνει και έτσι αποδέχθηκα την πρόταση και ανανέωσα τη συνεργασία μου. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τα νέα παιδιά και την ομάδα να μπορέσει να κάνει μια πορεία αντάξια του ονόματος της».