Έρευνα σε βάθος για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Χαράκι

Έρευνα σε βάθος για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Χαράκι

Έρευνα σε βάθος για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Χαράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6993 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές

Απανθρακωμένος, σε ύπτια θέση μέσα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή Χαράκι της Ρόδου, ένας 56χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία που ζούσε κι εργάζονταν τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο μαζί με την οικογένειά του.

Εισαγγελέας, Πυροσβεστική και Ιατροδικαστής, έχουν στα χέρια τους στοιχεία, μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερα ασφαλείας, την ώρα που η φωτιά εκδηλώθηκε υπό τη μορφή έκρηξης, το οποίο αναλύουν και αξιοποιούν μέχρι να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα, για το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία.

Η νέα τραγωδία για τη Ρόδο, γράφτηκε λίγο μετά τις 6 και 20 χθες τα ξημερώματα. Λίγη ώρα νωρίτερα, ι.χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον 56χρονο οικοδόμο προσέγγισε τη συγκεκριμένη περιοχή και στάθμευση σε απόσταση 200 περίπου μέτρα από το διυλιστήριο νερού του φράγματος Γαδουρά.

Οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή, κατέγραψαν μια ισχυρή λάμψη, η οποία συνοδεύτηκε από ισχυρότατο κρότο. Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Και λίγο αργότερα το ι.χ αυτοκίνητο λαμπάδιασε στις φλόγες.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα το φως της ημέρας αποκάλυψε την τραγωδία: Μέσα στο καμένο αυτοκίνητο, βρίσκονταν απανθρακωμένο στη θέση του οδηγού, το πτώμα του 56χρονου, σε ύπτια μάλιστα θέση, γεγονός μάλιστα που προβληματίζει έντονα τους αρμόδιους αξιωματικούς που ασχολούνται με την έρευνα. Αμέσως σήμανε συναγερμός:

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο Εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής, ο οποίος μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κο Τσιτσικά και τον αστυνομικό Διευθυντή κο Μιχάλη Καληωράκη βρέθηκαν στο σημείο καταγράφοντας λεπτομέρειες, στοιχεία και μαρτυρίες.

Το έργο του ιατροδικαστή, αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς το πτώμα ήταν απανθρακωμένο. Ωστόσο όμως, θα αξιοποιηθούν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία, για να βρεθεί η άκρη του νήματος, για μια ακόμα τραγωδία που γράφτηκε στο νησί μας.

Από τις πρώτες πληροφορίες, ο 56χρονος είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στις 5 τα ξημερώματα προς άγνωστη κατεύθυνση. Ήταν οικοδόμος και φαίνεται ότι γνώριζε την περιοχή γιατί είχε εργαστεί παλαιότερα στην ευρύτερη περιοχή της ενότητας του Αρχαγγέλου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Μέχρι να ολοκληρωθεί πάντως το έργο του ιατροδικαστή, να αναλυθούν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώθεί, οι διωκτικές αρχές, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, για το αν δηλαδή πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας στην Κάλυμνο και τη Λέρο

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...