Τριάντα δύο Έλληνες Instagrammers ταξιδεύουν στους Λειψούς

Τριάντα δύο Έλληνες Instagrammers  ταξιδεύουν στους Λειψούς

Τριάντα δύο Έλληνες Instagrammers ταξιδεύουν στους Λειψούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Λειψών ενέκρινε τη διοργάνωση φωτογραφικού project προβολής στους Λειψούς με τη φιλοξενία 32 Ελλήνων Instagrammers οι οποίοι ανήκουν στην κοινότητα Ελλήνων Instagrammers «Greek Instagrammers Events».

Το ταξίδι τους θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και οι φωτογραφίες τους, με τοπία των Λειψών, εκτιμάται πως θα «ταξιδεύουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πάνω από ένα έτος προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες views.

Ειδικότερα, θα διατεθούν τουλάχιστον 10 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (τουριστικού ενδιαφέροντος) από κάθε Instagrammer με υπότιτλο.

Τις φωτογραφίες θα τις χρησιμοποιήσει ο Δήμος για την τουριστική του προβολή και για άλλους, μη εμπορικούς σκοπούς.

Με την χρησιμοποίηση της κάθε φωτογραφίας θα εμφανίζονται και τα credits του φωτογράφου. Κάθε Instagrammer θα αναρτήσει φωτογραφίες του στα Social Media, χρησιμοποιώντας το hashtag #visitlipsi και άλλα δημοφιλή hashtags προκειμένου να εμφανίζονται εικόνες του νησιού στον παγκόσμιο ιστό και να αναδημοσιεύονται από δημοφιλή travelhubs & blogs.

Επίσης θα μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες του σε διαγωνισμούς, ταξιδιωτικά περιοδικά και να συμμετέχει με αυτές σε εκθέσεις φωτογραφίας.

Στις Σελίδες της κοινότητας των Instagrammers στο Instagram και στο Facebook θα αναρτηθούν φωτογραφίες από τη φωτογραφική δράση. Δείγμα των φωτογραφιών από τη φωτογράφιση και Δελτία Τύπου θα σταλούν από την κοινότητα και σε ΜΜΕ.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Τα θέματα που έθεσε ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος στον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη συνάντησή τους

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για το έργο της συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων Οδικού Δικτύου Δήμου Λειψών, που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Οι Λειψοί ραπάρουν και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα

Λειψοί: Το ελληνικό νησί χωρίς ξαπλώστρες που προβάλλουν Sun και Vanity Fair ως όαση για φυσιολάτρες

Συνάντηση του δημάρχου Λειψών Φ. Μάγγου με τον υπουργό Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδη

Οι Λειψοί στην κορυφή των 11 πιο υποσχόμενων προορισμών του κόσμου για το 2024

Με τον περιφερειάρχη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λειψών

Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου η αυλή του Νηπιαγωγείου Λειψών