Ολοκληρώθηκαν τα τηλεοπτικά γυρίσματα με αφιέρωμα στην Κω

Τηλεοπτικά γυρίσματα με αφιέρωμα στην Κω, του 4ου κύκλου ταξιδιωτικής σειράς του αυστραλιανού ντοκιμαντέρ με τίτλο “My Greek Odyssey”, ολοκληρώθηκαν στο νησί της Κω, στο πλαίσιο συνεργασίας του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου με την υπεύθυνη οργάνωσης της παραγωγής κα Ιωάννα Κοντογεωργού.

H τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά, με παρουσιαστή τον ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την παράδοση, την ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τη γαστρονομία και τον τρόπο ζωής στα νησιά της χώρας μας, με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές να τα ανακαλύψουν, εκτός και εντός Ελλάδας.

Η σειρά, λόγω της μεγάλης τουριστικής προβολής για την Ελλάδα, τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Αναμένεται να προβληθεί σε δίκτυα του εξωτερικού (Channel 7 Αυστραλίας, Sea Channel Ρωσίας κ.ά.) αλλά και σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του COSMOTE HISTORY.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, το ξενοδοχείο «Atlantis» για τη δωρεάν διαμονή και το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Ηoliday Autos» για τη διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του συνεργείου κινηματογράφησης.