Στην Κω ο διάσημος Γάλλος blogger Sebastien Froger

Πρόγραμμα φιλοξενίας για τον Γάλλο blogger Sébastien Froger, από το γνωστό travel coupleblog Lesglobeblogueurs, οργάνωσε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω, από τις 9 έως τις 12 και από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη Συμμαχία Τουρισμού, όπου η Ένωση Ξενοδόχων Κω σε συνεργασία με την εταιρεία «Μarketing Greece», διοργανώνουν δημοσιογραφικά ταξίδια στην Κω για λόγους προβολής και διαφήμισης του νησιού.

Το προαναφερόμενο blog είναι ένα από τα ευρέως γνωστά και καθιερωμένα της Γαλλικής αγοράς, ενώ εστιάζει σε θέματα φύσης και responsible travelling.

Σκοπός του ταξιδιού του κ. Sébastien Froger ήταν να αναδείξει τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού, μέσα από δύο blogpost δημοσιεύσεις (ένα blogpost για κάθε προορισμό) που θα επιμεληθεί, αλλά και μέσω δημοσιεύσεων στα social media accounts του blog.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω σημειώνει ότι η συνεργασία του Δήμου, των Φορέων και των ιδιωτών, προάγει το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού και των κατοίκων του και βοηθά στην καλύτερη προβολή και παρουσίαση της Κω.