Σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό για τους μαθητές του Κολλεγίου Ρόδου

Πολύ σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες πέτυχαν αθλητές – μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Κολέγιο» Ρόδου. Χαρακτηριστικό είναι και το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν τα Εκπαιδευτήρια και που αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου Σοφία Καβαλάκη κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στους Παγκόσμιους αγώνες Ζίου – Ζίτσου WORLD CUP U16 (63+κιλά) στο FIGHTING SYSTEM που διεξήχθησαν στο Βουκουρέστι Ρουμανίας κατά το διάστημα από 13-15 Σεπτεμβρίου.
Ανήκει στο Σύλλογο «Δωριέας» με προπονητή τον Φιλήμωνα Χατζηαντωνίου.

-Ο Αλέξανδρος Σταθάτος της Ε’ Δημοτικού κατέκτησε την 1η θέση U10 στο 27ο Διεθνές Open Πρωτάθλημα Σκακιού που έλαβε χώρα από 3/9 έως 9/9 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επίσης ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε με ενήλικες Διεθνείς Πρωταθλητές και κατετάγη 15ος στην γενική κατάταξη και 5ος ανάμεσα σε  Έλληνες Πρωταθλητές.

Οι 10 πρώτοι θεωρούνται παγκόσμιου επιπέδου. Ανήκει στο σύλλογο Σκακιστικός όμιλος «ΙΠΠΟΤΗΣ ΡΟΔΟΥ» με εκπαιδευτή τον Σανδαλάκη Νίκο.

- Ο Γιώργος Μακρής του Δημητρίου κατέκτησε το χάλκινο Μετάλλιο στους Διεθνείς αγώνες Ζίου – Ζίτσου U10 που διεξήχθησαν στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ανήκει στο σύλλογο «ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ» με προπονητή τον Νίκο Τσιριγωτάκη.

Οι Διεθνείς διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τους μαθητές, τις οικογένειές τους, το “Κολλέγιο Ρόδου” και τη χώρα μας. Η Διεύθυνση του “Κολλεγίου” συγχαίρει θερμά τους μαθητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις του και διακρίσεις τους, τους Εκπαιδευτές – προπονητές για την καθοδήγηση, την έμπνευση και τους γονείς για την άοκνη και αδιάλειπτη υποστήριξη των παιδιών τους».
 

Η Σοφία Καβαλάκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Βουκουρέστι
Η Σοφία Καβαλάκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Βουκουρέστι

 

Οι Σταθάτος και Μακρής είχαν επίσης σημαντικές  διακρίσεις στο σκάκι και το Ζίου Ζίτσου αντίστοιχα
Οι Σταθάτος και Μακρής είχαν επίσης σημαντικές διακρίσεις στο σκάκι και το Ζίου Ζίτσου αντίστοιχα