Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός  για το νέο δικαστικό έτος στη Ρόδο (φωτορεπορτάζ)

Ευχές για ένα καλό, εποικοδομητικό και δημιουργικό δικαστικό έτος ανταλλάχθηκαν κατά τη διάρκεια τελετής Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο φουαγιέ του Εφετείου Δωδεκανήσου!

Παρουσία δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων αλλά και δεκάδων διαδίκων οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο δικαστήριο για τις υποθέσεις τους, ο Αγιασμός τελέστηκε από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Χαλκιά με τη σημαντική συμβολή και «βοήθεια» ως ψάλτες, του δικηγόρου κ. Μιχάλη Τεχνίτη και του συμβολαιογράφου κ. Σταύρου Κουταλιανού.

Μετά την τελετή ακολούθησε μπουφές αλλά και ανταλλαγή ευχών για το νέο δικαστικό έτος, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις στα διάφορα «πηγαδάκια» μεταξύ δικαστικών και δικηγόρων για θέματα της δικαιοσύνης.

Ευχές για ένα καλό δικαστικό έτος με συνεργασία όλων των φορέων και των εμπλεκομένων με τη Θέμιδα, εξέφρασαν τόσο η Πρόεδρος Εφετών Δωδεκανήσου κα Θωμαΐτσα Πατρώνα όσο και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει ειδική αναφορά και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στους νέους δικηγόρους.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Ιωάννης Φλεβάρης, ο τέως δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης κ.α.