Λύθηκε το πρόβλημα με  το νερό σε Λίνδο και Πεύκους

Επιτέλους μετά από βασανιστική αναμονή 48 ωρών –κυρίως για τους τουρίστες, τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους- δόθηκε λύση στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με την έλλειψη νερού στη Λίνδο και στους Πεύκους.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας Λίνδου, Βαλάντης Λάμπης, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αφενός ευχαριστεί για την υπομονή και το ενδιαφέρον και αφετέρου ζητά συγγνώμη για τυχόν ζημιές και  για την ταλαιπωρία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά από εντατική εργασία, δύο ημερών, το πρόβλημα διακοπής υδροδότησης του τόπου μας επιλύθηκε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, τον Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Ευστρατίου, το Σώμα Πυροσβεστικής και Στρατού, τη  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρόδου «Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.», τους οδηγούς βυτίων νερού καθώς και τους αρμόδιους επαγγελματίες της Λίνδου, για τη στήριξη, τη βοήθεια και την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα άμεσα και υπεύθυνα.

Επιπλέον, νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της κοινότητάς μας, για την υπομονή, το ενδιαφέρον και την κατανόηση που υπέδειξαν απέναντι στο πρόβλημα, στους εμπλεκόμενους φορείς και προσωπικά σε εμένα ως πρόεδρο της Κοινότητας Λίνδου.

 

 

Τέλος, το κοινοτικό συμβούλιο κι εγώ προσωπικά, ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τη ζημιά που μπορεί να υπέστη ο καθένας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Όμως, αφενός, επιθυμώ να καταστεί σαφές πως καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό την ταχύτερη και ορθότερη λύση του προβλήματος υδροδότησης και αφετέρου να τονίσω πως σε τέτοιες δύσκολες, σε πολλά επίπεδα στιγμές, σύμβουλός μας πρέπει να είναι η λογική και όχι η κακόβουλη διάθεση ορισμένων, να λασπολογήσουν και να υβρίσουν ανυπόστατα, ικανοποιώντας προσωπικά οφέλη.

Η ευθύνη της θέσης μας καθώς και το ηθικό χρέος να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον κάθε πολίτη του τόπου μας είναι η προτεραιότητά μας, η δύναμή μας κι όχι η αδυναμία μας.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος Κοινότητας Λίνδου,
Λάμπης Βαλάντης”.

 

* Κεντρική φώτο: Χρήστος Στάτης