Παράδοση-παραλαβή στη Διεύθυνση  Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ήλθε στη Ρόδο ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, Γιάννης Θεμέλαρος, ο οποίος μετέβη στα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών για να γνωρίσει και να συζητήσει με το υπηρεσιακό προσωπικό.

Μαζί του ο τέως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος των Μεταφορών  Χρήστος Μπάρδος, ο οποίος ανέλαβε να συστήσει και να ενημερώσει τον αντικαταστάτη του.

Οι δύο άνδρες συγκέντρωσαν το υπηρεσιακό προσωπικό στον χώρο του ΚΤΕΟ και προχώρησαν στην παραλαβή-παράδοση, με σύντομους χαιρετισμούς. Πρώτος μίλησε ο κ. Μπάρδος, ο οποίος ευχαρίστησε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του πλέκοντας, παράλληλα, το εγκώμιο του αντικαταστάτη του.

Με τη  σειρά του ο κ. Θεμέλαρος ευχαρίστησε τον κ. Μπάρδο και ζήτησε από το προσωπικό να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την επίπονη εργασία του, λέγοντάς τους πως θα είναι πάντα αρωγός των προσπαθειών τους και υποστηρικτής του έργου τους.

Στη συνέχεια,  ο αντιπεριφερειάρχης είχε μία σύντομη συνομιλία με τη διευθύντρια του γραφείου Μεταφορών κα Νεκταρία Δρακιού, υποσχόμενος πως πολύ σύντομα θα επανέλθει για να εξετάσουν από κοινού όλα τα τρέχοντα θέματα.

Ακολούθως ο κ. Θεμέλαρος είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων που σχετίζονται με τις συγκοινωνίες και τις μεταφορές.