Μιχάλης Πολιάς: «Ακυρώθηκε κανονικό γκολ, ο βοηθός διαιτητή ζήτησε συγνώμη»

Μιχάλης Πολιάς: «Ακυρώθηκε κανονικό γκολ, ο βοηθός διαιτητή ζήτησε συγνώμη»

Μιχάλης Πολιάς: «Ακυρώθηκε κανονικό γκολ, ο βοηθός διαιτητή ζήτησε συγνώμη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Φοίβου, μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Κω ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στο πρωτάθλημα το οποίο χαρακτήρισε «αμφίρροπο»

Δίκαιη χαρακτήρισε την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αθλητική Ένωση της Κω ( 0–0), ο τεχνικός του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι κακώς ακυρώθηκε προς το τέλος ένα γκολ που πέτυχε ο Φοίβος και που δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ποιοτικά κακό. Κάθε ομάδα πρόσεχε περισσότερο τα νώτα της και μετά να βρει την ευκαιρία να βάλει το γκολ με βιαστικές όμως ενέργειες. Μας επηρέασε το άσχημο ταξίδι που κάναμε.

Οι παίκτες μου ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Φθάσαμε στην Κω μια ώρα πριν από το παιχνίδι και οι μισοί ήταν ζαλισμένοι και σε άσχημη κατάσταση. Αυτό ασφαλώς και είχε αντίκτυπο στον αγώνα. Δεν ψάχνω όμως για δικαιολογίες. Είχαμε μια μέτρια απόδοση. Ασφαλώς και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή αλλά η δημιουργική μας όχι».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απάντησε ως εξής:
«Μπορούσαμε και να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παρόλο που στο τέλος ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ. Και ο ίδιος ο «βοηθός» ζήτησε συγγνώμη από τους αρχηγούς μας»

Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα, ο τεχνικός του Φοίβου είπε τα εξής:
«Φαίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές ότι οι ομάδες δεν έχουν ακόμα ρυθμό. Όλες είναι στο ίδιο καζάνι μπορώ να πω. Νομίζω ότι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα, θα είναι αυτή που θα έχει περισσότερες επιλογές στο ρόστερ της και μεγαλύτερη διάρκεια.

Δεν πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Θα είναι βέβαια ένα γκρουπ πέντε με έξι ομάδες που θα είναι κοντά στην κορυφή όμως πλάι τους θα είναι και οι υπόλοιπες. Θεωρώ ότι έτσι θα πάμε μέχρι και το τέλος».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων