Οι υπάλληλοι του δήμου Ρόδου στηρίζουν τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία

Οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εργασίας στο δήμο της Ρόδου συμμετέχουν στη σημερινή 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και θα δώσουν το “παρών” στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο της Ρόδου.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι αγωνίζονται για μόνιμη και σταθερή εργασία, και για ίσα δικαιώματα-μισθούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος υπαλλήλων του δήμου Ρόδου, στηρίζει τον αγώνα τους και τα αιτήματά τους καθώς, όπως επισημαίνει, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου στηρίζει τα αιτήματα των συναδέλφων εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας και συμπαραστέκεται στον αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή εργασία. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, για εργασία με ίσα δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό. 

Οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Δήμο μας αφού οι συνταξιοδοτήσεις και το δεκάχρονο πλέον πάγωμα των προσλήψεων έχουν δημιουργήσει τεράστια κενά υποστελέχωσης σε όλες τις υπηρεσίες.  Δηλώνουμε τη στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της κοινωφελούς γιατί το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά μάς αφορά όλους».

Εκ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Μπακίρης”.