Πλήγμα με Τσελεπίδη στον Κλεόβουλο

Ένα σημαντικό πρόβλημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Κλεόβουλου Λίνδου Δημήτρης Δογιάμας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Τσελεπίδη,  ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου και αντικαταστάθηκε λίγο πριν από το φινάλε.

Ο έμπειρος αμυντικός, έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο αλλά θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, ακόμα και ενάμιση μήνα. Θα είναι σίγουρα μια σημαντική απώλεια για τους Λινδιακούς μιας και ο Τσελεπίδης αποτελεί έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Κατά τα άλλα, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση της Λέρου,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 11.30 π.μ.

Οι γηπεδούχοι μετά από δυο συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να συνεχίσουν έτσι με άλλη ψυχολογία τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.