Πλήγμα με Τσελεπίδη στον Κλεόβουλο

Πλήγμα με Τσελεπίδη στον Κλεόβουλο

Πλήγμα με Τσελεπίδη στον Κλεόβουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Ένα σημαντικό πρόβλημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Κλεόβουλου Λίνδου Δημήτρης Δογιάμας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Τσελεπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου και αντικαταστάθηκε λίγο πριν από το φινάλε.

Ο έμπειρος αμυντικός, έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο αλλά θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, ακόμα και ενάμιση μήνα. Θα είναι σίγουρα μια σημαντική απώλεια για τους Λινδιακούς μιας και ο Τσελεπίδης αποτελεί έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Κατά τα άλλα, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση της Λέρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 11.30 π.μ.

Οι γηπεδούχοι μετά από δυο συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να συνεχίσουν έτσι με άλλη ψυχολογία τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!