Φυλάκιση ενός έτους επιβλήθηκε σε 32χρονο Ροδίτη για κλοπές

Φυλάκιση ενός έτους επιβλήθηκε σε 32χρονο Ροδίτη για κλοπές

Φυλάκιση ενός έτους επιβλήθηκε σε 32χρονο Ροδίτη για κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 434 ΦΟΡΕΣ

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 32χρονος Ροδίτης που κατηγορούνταν για διακεκριμένες κλοπές.

Το δικαστήριο αναγνώρισε τα ελαφρυντικά, του μειωμένου καταλογισμού και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς στον 32χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Σημειώνεται πως πρωτόδικα τον Δεκέμβριο του 2017 ο 32χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα και κατά της απόφασης άσκησε έφεση, η οποία εκδικάστηκε προχθές και του επιβλήθει η παραπάνω μειωμένη ποινή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 32χρονος από τις 11 το βράδυ στις 8 Μαΐου 2012 έως τις 7 το πρωί της επόμενης μέρας αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Ο ίδιος στις 10 Ιουνίου αφαίρεσε και πάλι μία άλλη μοτοσικλέτα αυτή τη φορά από την Ιαλυσό, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 πήγε σε σούπερ μάρκετ στο Φαληράκι και αφού παραβίασε με λοστό τη γυάλινη πόρτα αφαίρεσε 50 ευρώ σε κέρματα, διάφορα φαγώσιμα είδη και το κινητό του τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ.

Επίσης, τον Μάιο του 2012, ο 32χρονος μετέβη στη περιοχή Ζέφυρος και αφού διέρρηξε με λοστό τα παράθυρα 4 καταστημάτων αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αλλά και τον Ιούλιο 2012 μετέβη στην περιοχή της Αγίας Αναστασίας και αφού μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα αφαίρεσε από συμπολίτισσα μας 100 ευρώ, ενώ το 2011 και το 2012 αφαίρεσε από την κατοχή αγνώστων 10 κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο