Διαμαρτυρία για τις συνεδριάσεις στις Φάνες

Κόντρα ξέσπασε στο τοπικό συμβούλιο των Φανών με το… “καλημέρα”, για τις ώρες των συνεδριάσεων.
 
Με επιστολή του ο σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Μανώλης Γκουσιόπουλος ζητάει να υπάρχει συνεννόηση τουλάχιστον στο ζήτημα αυτό, ώστε να μπόρεί να δίνει το «παρών» στις συνεδριάσεις της Κοινότητας Φανών.

Αναλυτικά, σε αυτή αναφέρει τα εξής:

“Προς:
κ. Πρόεδρο Κοινοτικού Συμβουλίου Φανών
Κοιν: 1) κ. Δήμαρχο Ρόδου
2) κ. Αντιδήμαρχο Ενότητας Καμείρου
3) κ. Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καμείρου
4) Νομική Υπηρεσία Δήμου Ρόδου

Θέμα: Απουσίες
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα μου επιστολή θέλω να σας ενημερώσω, ότι απουσίασα από τις δύο συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Φανών στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 και 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων και ωραρίου εργασίας, καθότι το γνωρίζετε και σκοπίμως επιλέγετε τις ώρες και τις μέρες χωρίς συνεννόηση.

Άλλωστε και πότε υπήρξατε συνεννοήσιμος!!!

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας εσείς ως πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου ορίζετε την ημερομηνία και την ώρα της συνεδρίασης κατά το δοκούν, για αυτό σας ενημέρωσα τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι ζητώντας να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις σε ημέρες και ώρες που δύνανται να προσέλθουν όλα τα μέλη του Συμβουλίου Φανών και όχι όπως βολεύει εσάς. 

Προσωπικά, από την ανάληψη καθηκόντων δεν εξέλαβα την "κοινή συναίνεση" στο ζήτημα αυτό. Από τούδε, θερμή παράκληση μια συνεννόηση δεν υποτιμά κανέναν.

Μετά τιμής,
Γκουσιόπουλος Δ. Εμμανουήλ
Καθ. Αγγλικής Φιλολογίας
Σύμβουλος Κοινότητας Φανών
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών "Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ".