Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε δέμα με μισό κιλό χασίς

Ο αστυνομικός σκύλος  εντόπισε δέμα με μισό κιλό χασίς

Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε δέμα με μισό κιλό χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 475 ΦΟΡΕΣ

Δέμα που περιείχε περισσότερο από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης πήγαν να παραλάβουν από εταιρεία ταχυμεταφορών δύο αδέλφια ηλικίας 27 και 24 ετών και συνελήφθησαν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το πακέτο έφθασε στο νησί μας με εταιρεία ταχυμεταφορών και στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου «SCHWARTZ».


Το ύποπτο δέμα τέθηκε άμεσα υπό επιτήρηση και ενεργοποιήθηκε σχέδιο ελεγχομένης παράδοσης.
Έτσι προχθές το πρωί πήγαν στο κατάστημα ταχυμεταφορών τα δύο αδέλφια και αρχικά ο 27χρονος μπήκε μέσα και ενημερώθηκε ότι πράγματι το πακέτο βρίσκονταν εκεί. Βγαίνοντας να ενημερώσει τον 24χρονο αδελφό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν την όλη διαδικασία.
Το δέμα κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι, περιείχε δύο πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 570 γραμμάριων.


Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ που κατείχαν οι συλληφθέντες, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας που βρέθηκε έπειτα από έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του 24χρονου.


Με τη δικογραφία για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο