Μανώλης Παπαδημήτρης: «Κρίσιμο το παιχνίδι για τον Ηρακλή Μαριτσών στη Λίνδο»

Πολύ σημαντικό για το μέλλον του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, χαρακτήρισε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τον Κλεόβουλο Λίνδου, ο αρχηγός της ομάδας Μανώλης Παπαδημήτρης.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα ακόλουθα:

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, πιστεύω ότι το παιχνίδι στη Λίνδο απέναντι στον Κλεόβουλο είναι πολύ σημαντικό και ιδιαιτέρως κρίσιμο. Αν δεν μπορέσουμε να το κερδίσουμε θα έχουμε πρόβλημα».

Αναφερόμενος στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη (0 – 0), το οποίο παρακολούθησε από την εξέδρα λόγω του ότι είναι τραυματίας, είπε τα εξής:

«Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο δεν πήγαμε και τόσο καλά. Ο Άρης Αρχαγγέλου ήταν καλύτερος και από το 50’ έως και 70’ δικαιούταν να πετύχει ένα γκολ. Βέβαια και εμείς προς το τέλος είχαμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Γενικά πάντως δεν ήμαστε αυτοί που πρέπει και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να διορθώσουμε».

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που φταίει, απάντησε ως εξής:
«Δεν έχουμε δέσει ακόμα σαν ομάδα. Είναι και μια περίοδος που έχουμε και πολλούς τραυματισμούς. Σε κάθε παιχνίδι λείπουν δυο – τρεις παίκτες».

Μιλώντας γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες που θεωρητικά είναι αδύναμες δυσκολεύουν τα φαβορί. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί σε πολλές έδρες και καμία ομάδα δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει».

Ο Μανώλης Παπαδημήτρης, όπως όλα δείχνουν, θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στο παιχνίδι της Λίνδου, καθώς έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση. Αντίθετα, εκτός για μια ακόμα φορά θα μείνει ο Σάββας Παφιάκης που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.