Πανδωδεκανησιακό γλέντι  στον Πειραιά στις 28 Οκτωβρίου

Από τον σύλλογο Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων σας προσκαλεί στο 2ο Πανδωδεκανησιακό Γλέντι που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στη Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143-145, Πειραιάς).

Η εκδήλωση που αποτέλεσε το εφαλτήριο για τη δημιουργία του Συλλόγου μας λόγω της δυναμικής της θα διοργανωθεί φέτος από τον Σύλλογό μας και θα είναι η πρώτη από τις πολλές δράσεις που θα κάνει ο Σύλλογός μας το χειμώνα που έρχεται.  Μετά τη συμμετοχή μας στην παρέλαση της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά σας περιμένουμε για ένα γλέντι που θα μείνει στην ιστορία.

Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε παραδοσιακά εδέσματα και να διασκεδάσετε τραγουδώντας και χορεύοντας με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων από όλα τα Δωδεκάνησα.
Ο Σύλλογός μας έχει αποφασίσει σε κάθε Δωδεκανησιακό Γλέντι να τιμάται και ένα νησί της Δωδεκανήσου. Φέτος τη τιμητική του θα έχει το νησί της Λέρου, ένα νησί με πλούσια και ζωντανή παράδοση και το οποίο μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ» προσφέρει τα μέγιστα στη δωδεκανησιακή παροικία της Αττικής.
Σας περιμένουμε με χαρά στην εκδήλωσή μας. Κατά τη διάρκειά της θα γίνονται και νέες εγγραφές μελών.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook page: Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων
Instagram page: _SADN_
Ηλ. Ταχυδρομείο:
sapdneon@gmail.com
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων”.