Επίτευξη στόχου για τον όμιλο Inner Wheel Ρόδου

Επίτευξη στόχου για τον όμιλο Inner Wheel Ρόδου

Επίτευξη στόχου για τον όμιλο Inner Wheel Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1623 ΦΟΡΕΣ

Η φιλανθρωπική εκδήλωση του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04.09.2019 στον χώρο «Δώδεκα Νησιά» του ξενοδοχείου Rodos Palace.

Περισσότερα από 200 μέλη της ροδιακής κοινωνίας στήριξαν με την παρουσία τους τον στόχο του Ομίλου Inner Wheel που δεν ήταν άλλος από τη δωρεά ενός καρδιοτοκαγράφου τύπου Edan F9 στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, μέλη της λέσχης Lions και Lions Ηλιούσα Ρόδου, του Ροταριανού Ομίλου καθώς και του Rotaract Ρόδου, οι πρώην Διοικητές της 247 Περιφέρειας κυρίες Ρένα Χατζάκη και Φαίδρα Σπανού, ο πρώην Διοικητής του Ροταριανού Ομίλου κύριος Γιώργος Χατζάκης, εκπρόσωποι βουλευτών, φορέων και Οργανισμών.


Η Πρόεδρος, κυρία Εύη Κατσαρά, καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησε για τη θετική απόκρισή τους λέγοντας χαρακτηριστικά «στο ταξίδι της προσφοράς είστε συνοδοιπόροι δίνοντάς μας κουράγιο και δύναμη στο δύσκολο έργο μας».

Επίσης, αναφέρθηκε στο σύνθημα του διεθνούς Inner Wheel για τη χρονιά 2019-2020. «Το σύνθημα της νέας χρονιάς του διεθνούς Inner Wheel είναι «Όλοι μαζί μπορούμε», το οποίο προϋποθέτει τη σύμπραξη και τη συνεργασία όλων των Ομίλων για ένα κοινό σκοπό. Με τη συλλογική μας δράση δίνουμε αξία και ουσιαστικό νόημα στο σύνθημα αυτό».

Τέλος, υπογράμμισε, «ο εθελοντισμός αποτελεί μια πράξη διαρκής και όχι μια στιγμιαία ενόρμηση. Είναι μια ισόβια στάση του βίου μας. Είναι μια υπέρτατη ευθύνη».


Η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία από όλες τις απόψεις. Η οργάνωσή της ήταν άψογη, ο χώρος υπέροχος, η μουσική και οι γεύσεις ταξίδεψαν τους καλεσμένους.

Τις φωτογραφίες της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Μάκος.

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου θέλουν να ευχαριστήσουν το ξενοδοχείο Rodos Palace για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης και τα γευστικά εδέσματα, την Tataki Wines για τα κρασιά και όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για τη συνεισφορά τους.

Ο Όμιλος Inner Wheel θα συνεχίσει τις δράσεις του και το έργο του με αμείωτο ρυθμό και ζήλο προσφέροντας αγάπη και φροντίδα σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας