Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Ηρακλή Μαριτσών

Μακριά από τη φυσική του έδρα για μια αγωνιστική θα αναγκαστεί να παίξει ο Ηρακλής Μαριτσών, όπως ανακοίνωσε χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η αιτία έχει να κάνει με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Αστέρα που είχε γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Κρεμαστής. Δεν φτάνει δηλαδή που η ομάδα έχασε το παιχνίδι, τώρα δεν θα μπορεί να παίξει στο «σπίτι» της.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις που έλαβε η Πειθαρχική Επιτροπή, είναι οι ακόλουθες:
-Φ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 22/09 (2η ΑΓΩΝ)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ», την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του, για μία (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ. (Άρθρο 15’ παρ. 6’ περ. α’ και β’ του Π.Κ.)

-Φ.Α. Α.Ε.Ρ.Α.- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 28/09 (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε.Ρ.Α.» Π. ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ Α.Δ. 1113832 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, προφανή ευκαιρία για γκολ (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).

-Φ.Α. ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ 28/09 (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ» Ε. ΚΩΤΗ Α.Δ. 1291351 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 22 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ρ.Α.- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΑΦΑΝΤΟΥ στις 28.09.2019, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Εκπροσώπου του σωματείου «Α.Ε.Ρ.Α.» και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κ. ΤΡ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.