Αγαπητός Αμπελάς, ομάδα Νέων Ιάλυσου: «Θέλουμε δουλειά πάνω στη νοοτροπία»

Πολλή δουλειά πάνω στον τομέα της νοοτροπίας πρέπει να γίνουν στην ομάδα Νέων του Ιάλυσου, σύμφωνα με τον προπονητή Αγαπητό Αμπελά.

Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις του στην "Αθλητική Ροδιακή", με αφορμή το προχθεσινοβραδινό φιλικό με την Αθλητική Ένωση Κύπρου όπου η ομάδα του έχασε με 3 - 2.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

"Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι της νοοτροπίας των παιδιών. Είναι λογικό γιατί δεν είχαν δουλέψει στο παρελθόν ξανά σε αυτούς τους ρυθμούς. Πρέπει να συνηθίσουν αλλιώς. Το πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει όρεξη και διάθεση και νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά".

Αναφερόμενος στο φιλικό με την Κύπρο, είπε τα ακόλουθα:
"Στο πρώτο ημίχρονο, μπορώ να πω ότι ήμασταν αρκετά καλοί σε αντίθεση με το δεύτερο όπου δεν πήγαμε καλά. Ωστόσο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και με δύο αμυντικά λάθη, δεχθήκαμε δύο τέρμα.

Δύο φορές πέρασαν το κέντρο και μας έβαλαν δύο γκολ. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να εστιάσουμε λίγο στο επιθετικό κομμάτι όπου ενώ δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, δεν σκοράρουμε εύκολα. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε το επόμενο διάστημα".