Σύσκεψη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μεσαιωνικής Πόλης

Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Μεσαιωνικής Πόλης ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που συγκάλεσε χθες ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τα Πολιτιστικά Μνημεία, κ. Στέφανος Δράκος.

Ως γνωστόν, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, ο κ. Δράκος συγκαλεί διαδοχικές συσκέψεις, τόσο στη Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης όσο και για την άλλη του αρμοδιότητα, την Υπηρεσία Δόμησης.

Στόχος σε πρώτη φάση είναι η καταγραφή όλων των προβλημάτων, η αντιμετώπισή τους με τα μέχρι τώρα δεδομένα και ο σχεδιασμός για τους άξονες που θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Χθες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε αρκετής ώρας σύσκεψη στη Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα  ενέργειες για την αντιπλημμυρική προστασία του Μνημείου.

Αφορμή για αυτό είναι τα πλημμυρικά φαινόμενα που έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν την Παλιά Πόλη και στόχος η οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλης Μανέττας, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης κα Άννα Παρασκευοπούλου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.