Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Λειψών προς την Dodekanisos Seaways

Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Λειψών προς την Dodekanisos Seaways

Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Λειψών προς την Dodekanisos Seaways

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 427 ΦΟΡΕΣ

Aπό τον δήμαρχο Λειψών κ. Φώτη Μάγγο, στάλθηκε η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρεία Dodekanisos Seaways:

“Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και σεβαστά μέλη του ΔΣ, έχοντας φτάσει προς το τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου και αποκτώντας πλήρη εικόνα της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την καθοριστική συμβολή σας στην τουριστική και κατ' επέκταση οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Από τότε που ξεκίνησε η εταιρεία σας το μεταφορικό της έργο στο νομό μας, έως σήμερα, το νησί μας κατέγραψε μία αλματώδη αύξηση στην τουριστική κίνηση η οποία οφείλεται κυρίως στις πολλές και καθημερινές προσεγγίσεις των πλοίων σας, στην απόλυτη συνέπεια των δρομολογίων σας, στην άριστη εξυπηρέτηση και την υποδειγματική ευγένεια των πληρωμάτων και στον επαγγελματισμό και τη ναυτοσύνη των αξιωματικών που ταξιδεύουν τα πλοία της εταιρείας σας.

Κάθε χρόνο παρατηρούμε σταδιακή αύξηση των αφιξο-αναχωρήσεων με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να πραγματοποιείται με τα σύγχρονα και άκρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες του τόπου μας καταμαράν, που όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει έφεραν τον πολιτισμό στην ενδοδωδεκανησιακή συγκοινωνία και όχι μόνο.

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και επίτιμε δημότη Λειψών Γιώργο Σπανέ, για να καταφέρετε να υλοποιήσετε το όραμά σας για τα νησιά μας έχετε περάσει πολλές φουρτούνες και καμιά δε σας σταμάτησε μέχρι τώρα ούτε μπόρεσε να ανακόψει την επιτυχημένη πορεία την οποία πιστοποιούν οι πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις σας.
Να ξέρετε όμως ότι η μεγαλύτερη διάκριση είναι η αγάπη και η ευγνωμοσύνη του δωδεκανησιακού λαού στο πρόσωπό σας τις οποίες κερδίσατε επάξια και θα σας συντροφεύουν σε κάθε είδους δοκιμασία.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο