Έχει ακόμη κενές θέσεις για το τουρνουά 6Χ6

Έχει ακόμη κενές θέσεις για το τουρνουά 6Χ6

Έχει ακόμη κενές θέσεις για το τουρνουά 6Χ6

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 210 ΦΟΡΕΣ

Το διοργανώνει το Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου

«Ανοιχτές» είναι ακόμη ορισμένες θέσεις των συμμετοχών για το τουρνουά 6Χ6 που διοργανώνει το Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρονται τα ακόλουθα: «Το Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου Βιτζηλαίος ενημερώνει πως συνεχίζονται οι καταθέσεις συμμετοχών στο τουρνουά 6Χ6 το οποίο διοργανώνεται και πάλι μετά από χρόνια με την επωνυμία «Ρόδος Καπ – Μουντιαλίτο».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε όμιλο των 12 ομάδων, οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια και θα ακολουθήσουν αγώνες κατάταξης, με κανόνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου 6Χ6 της FIFA.

Ο σκοπός του τουρνουά εκτός του καθαρά αθλητικού του χαρακτήρα, μπορεί να πάρει και φιλανθρωπικό σκοπό από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια ομάδα θα κερδίσει το ποσό των 1000 ευρώ και θα μπορέσει να τα διαθέσει όπως αυτή θα θελήσει! Το τουρνουά θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη συμπλήρωση των 12 ομάδων.

Οι αγώνες θα διεξάγονται βραδινές ώρες και κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες αλλά φυσικά θα υπάρξει αυστηρή τήρηση του προγράμματος. Για συμμετοχές οι ομάδες μπορούν να εγγραφούν στο Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου Βιτζηλαίος στην εθνική οδό Ρόδου - Λίνδου 229 και στο τηλέφωνο 2241065507 και 6945991140».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”