Οι αντιδράσεις για το πέναλτι, οι φίλοι για πάντα και οι δύο πρόεδροι κοντά στα... σουβλάκια!

Πού είναι το κάγκελο, οέο;

Πού είναι το κάγκελο, οέο; Και όμως δεν υπάρχει. Οποιοσδήποτε θελήσει, ανά πάσα στιγμή χωράει άνετα να περάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά αν είναι και λίγο μικροκαμωμένος σαν τον Άκη Δελαπόρτα που μπήκε μέσα για να διαμαρτυρηθεί για τη φάση του πέναλτι.

Εντάξει, ο Άκης δεν δημιούργησε κανένα σοβαρό πρόβλημα (εξάλλου είναι πλέον και στη διοίκηση της ομάδας) αλλά οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να το κάνει και να τρέχει μετά το σωματείο. Καλό είναι το κάγκελο να προστεθεί για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον…
 

 


Το πέναλτι που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Η φάση του πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κρεμαστή. Ο Κεφάλας πέφτει και όπως φαίνεται στην πολύ κατατοπιστική φωτογραφία, πρώτα βρίσκει την μπάλα και μετά τα πόδια του Πλακίδα.

Όπως και να έχει, σωστά ο διαιτητής Λάζαρος Δουλγέρης …πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό, αφού έχει δώσει την εσχάτη των ποινών δεν μπορεί να δείξει και κόκκινη. Θα πρέπει να αναφερθούν πάντως τα ακόλουθα:

1. Η φάση αυτή δεν επισκιάζει την καθ’ όλα δίκαιη νίκη του Απόλλωνα. Όχι απλώς το πέναλτι δεν έγινε γκολ αλλά στη συνέχεια ο Φοίβος μπόρεσε να ισοφαρίσει και να φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα. Όμως και πάλι ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα κάνοντας μια παλικαρίσια νίκη.

2. Ο διαιτητής ανεξάρτητα από το λάθος ή τα λάθη που έκανε στη συγκεκριμένη φάση, στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Και το κράτησε σωστά παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα και την αγωνιστική ένταση που υπήρχε.
 


«Αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά, φίλοι για πάντα»

«Αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά, φίλοι για πάντα».

Με αυτή την πραγματικά πολύ ωραία και ουσιαστική ατάκα, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παστίδας Γιάννης Ροδανάκης, «ανέβασε» τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα με τη Δόξα στην Καρδάμαινα της Κω.

Πόσο δίκιο έχει ο έμπειρος τερματοφύλακας…

Αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου πραγματικά και μακάρι να το καταλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα…
 


Η κατεδάφιση της εξέδρας και οι... τζαπατζήδες

Τελικά η κατεδάφιση τμήματος της εξέδρας στο Δημοτικό Στάδιο, βοηθάει όταν το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως μαρτυράει και η φωτογραφία, ορισμένοι μπόρεσαν να δουν την αναμέτρηση του Διαγόρα με τα Τρίκαλα, από τον δρόμο έξω από το Στάδιο.

Ίσως μάλιστα βρουν στο μέλλον ευκαιρία και ορισμένοι …τζαμπατζήδες που δεν θέλουν να πληρώσουν εισιτήριο. Ας το έχουν υπόψη τους ο Διαγόρας και η Ρόδος που θα παίζουν γηπεδούχοι…
 


Ωραία παρέα στο Φοίβος - Απόλλων

Ωραία χαμογελαστή παρέα στο γήπεδο της Κρεμαστής στο παιχνίδι Φοίβος - Απόλλωνας.

Ο γιατρός Γιάννης Μιχαηλίδης (δεξιά) πάντοτε στις επάλξεις και στα γήπεδα και ο εκ των παρατηρητών Μανώλης Παπάζογλου που στη συγκεκριμένη αναμέτρηση εκτελούσε χρέη …βοηθού του Βαγγέλη Τσουκαλά.

Οι φήμες λένε ότι κάποιος από την Ένωση …τον ψήνει για να μπει και πάλι στα πολύ βαθιά όσον αφορά τους παρατηρητές. Θα φανεί στην πορεία που λένε…
 


Δύο πρόεδροι κοντά... σουβλάκια

Δύο πρόεδροι κοντά στα …σουβλάκια στο γήπεδο Κοσκινού, στο περιθώριο του αγώνα του Διγενή με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου.

Η διαφορά είναι ότι ο ένας (Τσαμπίκος Ζαχαριάς) τα ψήνει και ο άλλος (Μεμέτ Ζαμαντάκης) τα …απολαμβάνει. Τι να κάνουμε παιδιά;  Έτσι είναι. Τα έχει και αυτά το ποδόσφαιρο…
 

 


Φάση βγαλμένη από επίδειξη... χορού

Βγαλμένη από επίδειξη …χορού είναι η φάση που σας παρουσιάζουμε και που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο παιχνίδι του Διγενή με τον ΑΟ Πυλίου (0 – 2). Είναι αυτό που λέμε το …κατάλληλο κλικ, την κατάλληλη στιγμή.

Ο ποδοσφαιριστής των Κώων κάνει μια εντυπωσιακή εναέρια φιγούρα που θυμίζει τη …Νάντια Κομανέτσι και οι παίκτες του Διγενή Κοσκινού, έχουν σαστίσει …κοιτάζοντας για να δουν πού θα πάει η μπάλα.

Τέτοιες φάσεις έχει αρκετές το ποδόσφαιρο, αρκεί να υπάρχει ο φωτογράφος την …κατάλληλη στιγμή.