Εγκαινιάζεται το νέο κατάστημα της Eurobank στη Ρόδο

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων της Eurobank που βρίσκονται επί των οδών Αβέρωφ και Καρπάθου στην πόλη της Ρόδου.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν στις 7.30 το απόγευμα από το θεοφιλέστατο επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο.

Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα της τράπεζας που λειτουργούσε μέχρι πρότινος στην οδό Εθνάρχη Μακαρίου 20 έκλεισε και μεταφέρθηκε μαζί με την περιφερειακή διοίκηση Δωδεκανήσου της Eurobank που στεγαζόταν στο χώρο του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί της Καρπάθου 20 σε κοινό κτήριο.

Το νέο κτηριακό συγκρότημα βρίσκεται απέναντι από το σταθμό των λεωφορείων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ στο Μαντράκι, εκεί που στεγαζόταν πριν από πολλά χρόνια η Εμπορική Τράπεζα.

Ο νέος χώρος είναι μεγαλύτερος και σχεδόν διπλάσιος από αυτόν που καταλάμβαναν μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες της τράπεζας καθώς θα επεκταθούν σε όλο το κτηριακό συγκρότημα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση επιχειρηματιών, επαγγελματιών και πελατών.

Η μεταστέγαση αποτελεί για την τράπεζα που διατηρεί στο νησί πέντε υποκαταστήματα, μία επένδυση, και στοχεύει στη στήριξη του τουριστικού προϊόντος της.