Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι του Απόλλωνα Καλυθιών»

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σχετικά με τους στόχους της ομάδας, παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης.

Η ομάδα του έκανε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην Κρεμαστή απέναντι στον πολύ πιο έμπειρο Φοίβο, ωστόσο ο κ. Ζούνης σπεύδει να χαμηλώσει τους τόνους, ξέροντας πως η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Αναλυτικά, η δήλωση που έκανε είναι η ακόλουθη:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν κάνουν ό,τι μπορούν. Πάνε πάρα πολύ καλά και η ομάδα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Καμιά ομάδα δεν παίζει για να χάσει, όμως οι στόχοι μας δεν αλλάζουν και έχουν να κάνουν με την παραμονή της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Έχει πολλούς αγώνες μέχρι και το φινάλε. Έχω στο ρόστερ δέκα παίκτες κάτω των 20 ετών. Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη».

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν πάντως από την ομάδα και ενόψει του επόμενου αγώνα που είναι εντός έδρας κόντρα στον πρωτοπόρο Αθλητικό  Όμιλο Πυλίου. Ο παίκτης που σίγουρα θα απουσιάσει είναι ο Αρφαράς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι δεδομένο ότι δεν θα προλάβει να αποθεραπευτεί μέχρι και το παιχνίδι. Αμφίβολή θεωρείται η συμμετοχή του Διακουράκη που χτύπησε στο παιχνίδι με τον Φοίβο ενώ και ο Γαμπιεράκης δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Πήρε και Αρέτογλου!
Σε μια πολύ σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε χθες η ομάδα των Καλυθιών. Απέκτησε τον Αλέξανδρο Αρέτογλου που πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Φοίβου και πιο παλιά του Ιάλυσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημαμ βρισκόταν στη Ζάκυνθο αλλά δεν ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα.