Συγγνώμη από τα παιδιά ζήτησε ο πρόεδρος του Αρχαγγέλου Ρόδου

Μια θαρραλέα συγγνώμη για όσα οι μεγάλοι δεν μπόρεσαν να κάνουν για τους μικρούς μαθητές του σχολικού συγκροτήματος του Αρχαγγέλου, ζήτησε χθες το πρωί από τους ίδιους, ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου κος Νικόλαος Διμέλης.

Μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, δήλωσε ότι ζήτησε ευθέως συγγνώμη από τα παιδιά της Α’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, όταν χθες το πρωί έφθασε στο σχολείο, μπήκε στην τάξη τους και είδε να στάζει από παντού σχεδόν, νερά!

«Τι μπορείτε να κάνετε κύριε για αυτό; Μπορείτε να σταματήσετε το νερό να τρέχει μέσα στην τάξη μας;» τον ρώτησε ένας μαθητής της Α’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου.
«Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να σου ζητήσω ταπεινά συγγνώμη», του απάντησε ο πρόεδρος του Αρχαγγέλου αφού έσκυψε μπροστά του. Συγγνώμη για τα όσα εμείς οι μεγάλοι δεν μπορέσαμε να κάνουμε για όλους εσάς. 

Μιλώντας χθες στη “ΡΟΔΙΑΚΗ» ο κος Διμέλης, υπογράμμισε ότι εκτός από τους μαθητές, ζητά δημόσια συγγνώμη και από τους γονείς των παιδιών και από τους δασκάλους, τις δασκάλες και τον διευθυντή του συγκροτήματος.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, ο κος Διμέλης επισήμανε χθες το θέμα αυτό:
«Αγαπητά μου  παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου: Σας ζητώ συγγνώμη για το σχολείο στο οποίο φοιτάτε, ζητώ συγγνώμη από τους γονείς σας, από τους δασκάλους, δασκάλες και διευθυντή.

Επειδή είμαι και γω μέλος της Δημοτικής μηχανής και έχω μάθει στη ζωή μου να μην κάνω γαργάρα την ανομία επιβάλλεται να γίνει αμέσως η μόνωση δώματος.

Ξέρετε, παιδιά μου, πότε έπρεπε να γίνει; Το καλοκαίρι για να είσαστε ήσυχα και προσηλωμένα στη μελέτη σας, όμως εμείς είμαστε τόσο ανίκανοι που σας παιδεύουμε χωρίς λόγο.

Τι κάνουμε λοιπόν; Ο νέος δήμαρχος να υπογράψει για να ξεκινήσει ο εργολάβος και του χρόνου πάλι τα ίδια νερά, κακοτεχνίες και ό,τι άλλο προκύψει. Η μόνωση γίνεται το καλοκαίρι, κύριοι, όχι μετά τις πρώτες ισχυρές βροχοπτώσεις.

Όλοι τρέξαμε. Πρόεδρος, κοινοτικοί σύμβουλοι, χωρικός αντιδήμαρχος, περιφερειακός σύμβουλος και τι έγινε; Αύριο ο χωρικός αντιδήμαρχος θα πάει να λύσει το πρόβλημα, ύστερα από απαίτηση υψηλόβαθμου στελέχους.

Έγραψα ως εκπαιδευτικός γιατί τρελαίνομαι, όταν βλέπω τέτοιες εικόνες! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝEΝΑN ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΔΙΜΕΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ».