Πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Νέα προγράμματα κατάρτισης για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, με θέμα τις  «Ψηφιακές δεξιότητες κοινωνικής δικτύωσης με εφαρμογές  στον χώρο εργασίας (social media)» ξεκινά άμεσα το Περιφερειακό Ινστιτούτο ΙΝΕ – ΓΣΕΕ στο νησί της Ρόδου.

Στα σεμινάρια αυτά, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν  καλύτερα το τι πραγματικά είναι τα social media, ποιες είναι οι δυνατότητές τους και ποιοι οι κίνδυνοι που εγκυμονούν.  Θα μάθουν επίσης  ποιοι είναι οι ενδεδειγμένοι τρόποι χρήσης τους και ποιες οι προοπτικές και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα επόμενα χρόνια.
Θα ενισχυθεί επίσης η εξοικείωση τους με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για την αξιοποίησή τους στα πλαίσια του εργασιακού βίου.
Το σεμινάριο του ΙΝΕ - ΓΣΕΕ «Ψηφιακές δεξιότητες κοινωνικής δικτύωσης με εφαρμογές στο χώρο εργασίας (social media)» στη Ρόδο θα ξεκινήσει άμεσα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στη Ρόδο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.
Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Περιφερειακού ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδεκανήσου.