Βραβεύτηκε η Μαίρη Καμπουροπούλου στα Who is Who International Awards

Μια υψηλού επιπέδου βραδιά διοργανώθηκε από το Who is Who, της Βίβλου διαπρεπών Ελλήνων και τον εκδότη, κο Δημήτρη Γκόρη, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο Σύνταγμα.  

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν τα Who is Who International Awards για την κατηγορία Γυναίκες Ηγέτες. Ένας νέος θεσμός, κατά τον οποίο βραβεύτηκαν ισχυρές γυναίκες-ηγέτες, από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική, το Μονακό, την Αγγλία και τον Καναδά!

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο καταξιωμένος ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Μεταξύ των 14 γυναικών που βραβεύτηκαν ήταν και η Ροδίτισσα κ. Μαίρη Καμπουροπούλου, ιδιοκτήτρια του Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort, στο οποίο απονεμήθηκε το βραβείο “Γυναίκα ηγέτης του ξενοδοχειακού χώρου και της τέχνης”.

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που απονεμήθηκαν είναι:
• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Πολιτισμού και της Αλληλεγγύης
Egon Ματρώνα (Matti)
- Έχει αναγνωριστεί για σπουδαίες φιλανθρωπίες και έχει κληθεί ως Πρέσβειρα του Ελληνικού Πολιτισμού, «Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό φαινόμενο».  Η βράβευση έγινε από τον αντιπρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, κύριο Γιώργο Αλεξανδράτο.

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Εμπορίου
Ντάβου Μαρία –
Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΤΑΒΟΥ Α.Ε.  Την βράβευσε  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Κώστας Σκρέκας.

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Τομέα
Μήτση Ευγενία -
Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του «Sofitel Athens Airport». Την βράβευσε  ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας 
Αρσονιάδου-Stein Καίτη -
 Γενική Διευθύντρια του Vancouver International Maritime Center από τον Καναδά. Την βράβευσε ο Εκδότης του Who is Who Δημήτρης Γκόρης. 

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Τεχνολογίας 
Κουτσουρέλη Έφη
- Ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της εταιρείας πληροφορικής Info Quest ΑΕΒΕ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου εταιρειών Quest. Την βράβευση πραγματοποίησε   ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης. 

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Διεθνούς Εμπορίου 
Thomas Marielle
– Γενική Διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου της Stanley Black & Decker. Την βράβευση πραγματοποίησε   ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης. 

Βραβείο: Γυναίκες Ηγέτιδες της Επιχειρηματικότητας 
Γκραμπόφσκι Μαρέβα και Κολοτούρα Δήμητρα
– Ιδρύτριες «ZEUS + DIONE». Το βραβείο παραδόθηκε από τον εκδότη του Who is Who, κο Δημήτρη Γκορη. 

• Βραβείο: 1η Γυναίκα Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά 
Νταϊφά Ειρήνη
- Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Stavros Daifas Maritime Corporation S.A. και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά. Την βράβευση έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης. 

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας 
Μπιθαρά Σοφία
- Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ομίλου «B & F» ABEE. Τη βράβευσε  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας 
Μπιθαρά Κυριακού Δήμητρα
- Μέλος του Ομίλου και Marketing Manager Director of B&F Group. Την βράβευσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας
Παναγιώτου Θεοδοσίου Δέσποινα
 –  Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Tototheo Maritime, από Κύπρο και η Πρόεδρος της διεθνούς WISTA. Την βράβευσε ο Γεώργιος Πατούλης.

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης και Παγκόσμια Ακτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση, την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση του διαλόγου μεταξύ των Πολιτισμών
Ghandi Leila – Μονεγάσκη
(https://www.leilaghandi.com/)  Φιλελληνίδα και Παγκόσμια Ακτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση,  με την ευγενική διαμεσολάβηση του Η.Ε. κου Γεώργιου Ολύμπιου από το Μονακό.  Βραβευμένη  TV host reporter, φωτογράφος,  documentary film director, published author και content producer με εκατομμύρια θεατές. Τη βράβευσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κος Πλακιωτάκης. 

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Τραπεζικού Χώρου
Βαρδακάρη Χαρίκλεια
– Διευθύνουσα Σύμβουλος & μέλος του Δ.Σ. της Πειραιώς Factoring,   θυγατρική  του Ομίλου Πειραιώς. Την βράβευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κύριος Βασίλης Κορκίδης. 

• Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης του Ξενοδοχειακού Χώρου και του Χώρου της Τέχνης
Καμπουροπούλου Μαίρη
- Ιδιοκτήτρια του Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort Ρόδος. Την βράβευσε ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.