Αλλαγές προϊσταμένων στον δήμο της Ρόδου

Με απόφαση του Δημάρχου Ρόδου,  κ. Αντώνη Καμπουράκη, έγιναν αλλαγές και εκ νέου τοποθετήσεις προϊσταμένων Τμημάτων σε διάφορες Διευθύνσεις του Δήμου.

Οι υπάλληλοι αυτοί, θα ασκούν τα καθήκοντα στη θέση ευθύνης που τοποθετήθηκαν μέχρι τη νέα επιλογή προϊσταμένων από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή οποιαδήποτε τροποποίηση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό:
-Τοποθετείται ως προϊσταμένη του Τμήματος Ποιότητας, αποτελεσματικότητας και οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Οργάνωσης η κα Άννα Βαϊλάκη, η οποία μέχρι πρότινος ασκούσε τα καθήκοντα προϊσταμένης του Τμήματος Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
-Στη θέση της κας Βαϊλάκη τοποθετήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Παρσωτάκης, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν Προϊστάμενος του Τμήματος ποιότητας, αποτελεσματικότητας και οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Οργάνωσης.

-Η μέχρι πρότινος προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου, κα Μαρία Τρουλλάκου, τοποθετείται προϊσταμένη του Τμήματος Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
-Στη θέση της τοποθετείται η κα Δέσποινα Γιαννιού η οποία μέχρι πρότινος ήταν προϊσταμένη του Τμήματος Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

-Η κα Στυλιανή Μικκιού, η οποία μέχρι πρότινος ήταν προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων της Δ.Ε. Πεταλούδων, τοποθετείται προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
-Στην προηγούμενη θέση της τοποθετείται ο μέχρι τώρα προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Κωνσταντίνος Σκουμιός.