Αποκατάσταση οδικού τμήματος στον Αρχάγγελο ζητά κάτοικος της περιοχής

Αποκατάσταση οδικού  τμήματος στον Αρχάγγελο  ζητά κάτοικος της περιοχής

Αποκατάσταση οδικού τμήματος στον Αρχάγγελο ζητά κάτοικος της περιοχής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 631 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτή επιστολή στον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο της κοινότητας

Να αποκατασταθούν άμεσα οι σοβαρές ζημιές που έχει υποστεί τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου, ζητά με ανοιχτή επιστολή του προς τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Νικόλαο Διμέλη και τον αντιδήμαρχο κο Γεώργιο Πατσάη, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ιάκωβος Τα. Κολαϊνής.

Στην επιστολή του αναφέρει συγκεκριμένα:
«Αξιότιμοι Κύριοι,

Με αφορμή την κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρήθηκε κατά τις ημέρες της εορτής της Παναγιάς Τσαμπίκας και με την ιδιότητα του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου, με την ανάληψη των καθηκόντων σας θα ‘θελα να σας ευχηθώ καλή δύναμη και συγχρόνως να σας ζητήσω όπως προβείτε στις ενδεικνυόμενες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα στο τμήμα της παλαιάς Επαρχιακής Οδού, το οποίο τέμνει την Εθνική Οδό στην περιοχή Τράχηλα και Αγίου Σάββα της Δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου, διότι έχει υποστεί σε διάφορα σημεία σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα η διέλευση από αυτό το δρόμο να είναι πολύ επικίνδυνη για τα διερχόμενα οχήματα.

Επισημαίνω ότι επί του προαναφερθέντος οδικού τμήματος δεν κινούνται μόνο κάτοικοι της περιοχής Αρχαγγέλου αλλά και πάρα πολλοί τουρίστες με μηχανές και Ι.Χ. καθώς και τουριστικά λεωφορεία λόγω του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της περιοχής.
Επιπλέον, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το εν λόγω τμήμα αποτελεί εναλλακτική οδική πρόσβαση στη Λίνδο και τη Νότια Ρόδο σε περίπτωση απρόβλεπτου γεγονότος επί της Εθνικής Οδού στην περιοχή της Παναγιάς Τσαμπίκας ή και της κυκλοφοριακής συμφόρησης κατά τις ημέρες της εορτής της Παναγιάς Τσαμπίκας.

Μετά τα παραπάνω, παρακαλώ να θέσετε και αυτό το θέμα στις άμεσες προτεραιότητές σας και να προβείτε το ταχύτερο δυνατόν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές στο οδόστρωμα του επίμαχου τμήματος έτσι ώστε η κίνηση σε αυτή την περιοχή να καταστεί ασφαλής και να εκλείψει κάθε κίνδυνος ατυχήματος αλλά και διεκδικήσεων για αποζημιώσεις από το Δήμο και το Ελληνικό Δημόσιο εκ μέρους των παθόντων».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών