Νίκος Κουρμπανάς: «Δεν επαναπαυόμαστε!»

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα από την 4η αγωνιστική, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της Ρόδου Νίκος Κουρμπανάς.

Οι «πράσινοι» έκαναν την τρίτη συνεχόμενη τους νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, ωστόσο ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως «δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμία απολύτως περίπτωση.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ας μην κάνει κανείς κανένα λάθος και πιστέψει ότι το πρωτάθλημα τελείωσε την 4η αγωνιστική. Επειδή ήρθαν κάποια στραβά αποτελέσματα από τις υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ότι η Ρόδος θα το πάρει. Όποιος κάνει αυτό το λάθος θα πάει στην καταστροφή. Προσωπικά δεν θα το επιτρέψω σε καμία περίπτωση.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Θα έχει και καλές και κακές στιγμές και θα παιχθεί μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να βλέπουμε τα λάθη για να έχουμε καλό τέλος. Ο συγκεκριμένος όμιλος είναι από τους πιο δύσκολους γιατί οι ομάδες που ήρθαν ως τώρα εδώ δεν ήταν μηδενικές.

Έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και κάποια στοιχεία θετικά. Ακόμα και ο Κιθαιρώνας που εμείς κερδίσαμε την περασμένη αγωνιστική, πήγε και έκανε διπλό στην Τρίπολη. Όλα αυτά, πρέπει να είναι παράδειγμα για να μπορέσουμε να έχουμε αίσιο τέλος. Χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και ταπεινοσύνη. Δεν θα επαναπαυτούμε σε καμία απολύτως περίπτωση».

Αναφερόμενος ειδικότερα στην αναμέτρηση με τον Αήττητο, είπε:
«Και στο παιχνίδι με τον Κιθαιρώνα και σε αυτό με τον Παναρκαδικό είχαμε κάποιες κάποιες κακές μεταβάσεις από την επίθεση στην άμυνα και ο αντίπαλος έκανε ορισμένες ευκαιρίες. Αυτή ήταν μια πραγματικότητα.

Στο παιχνίδι με τον Αήττητο όμως, διορθώθηκε αυτό με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μην έχει κλασικές ευκαιρίες. Αυτό ήταν ένα κομμάτι το οποίο μας απασχολούσε και το βελτιώσαμε ως ένα βαθμό. Κάναμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Η ομάδα μας έβαλε δυο γκολ, είχε κάποιες ευκαιρίες και δυο δοκάρια. Ασφαλώς και μπορούμε να είμαστε και πολύ καλύτεροι αλλά όταν θα κερδίζουμε θα πρέπει να μπορούμε να κοιτάμε και …στον Θεό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».