Εθιμοτυπική  συνάντηση  του Δ.Σ. της Ένωσης  Ξενοδόχων Κω  με τον  νέο Έπαρχο

Η  Πρόεδρος και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Ξενοδόχων Κω πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον  Έπαρχο Κω και Νισύρου  κ. Ιωάννη Καμπανή, προκειμένου να τον συγχαρούν για την ανάληψη  των καθηκόντων του. Του ευχήθηκαν καλή δύναμη και  καλή επιτυχία  στο απαιτητικό  έργο  που  ανέλαβε.

Συζητήθηκαν  θέματα  που αφορούν  τη βελτίωση  της εικόνας του νησιού  σε όλα  τα επίπεδα αλλά και η αναγκαιότητα στήριξης δράσεων γεγονότων αθλητισμού (ποδηλασίας), γαστρονομίας και άλλων που θα αναδείξουν την τουριστική ταυτότητα της Κω.

Τονίστηκε η έως τώρα άριστη συνεργασία της  Ένωσης Ξενοδόχων Κω με τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, όπως και με την τέως αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, κα Παπαβασιλείου και η αναγκαιότητα της συνέχισης αυτού του επιπέδου συνεργασίας, προκειμένου να διεκδικηθεί για το τουριστικό προϊόν της Κω το μέγιστο που της αξίζει ως ένας εκ των πρώτων σημαντικότερων τουριστικών προορισμών.

Ο Έπαρχος από τη δική του πλευρά τόνισε ότι  η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου  δίνει  ιδιαίτερη    σημασία  στην  στήριξη για την αειφόρο και  βιώσιμη ανάπτυξη στον τουρισμό  αφού αποτελεί  και τον βασικό  μοχλό για την ενδυνάμωση  της τοπικής  οικονομίας. 

Δεσμεύτηκαν ότι σε σύντομο  χρονικό διάστημα   θα συναντηθοούν  για  αναλυτική  συζήτηση   αλλά και για  την ανάπτυξη  συστηματικών  σχέσεων με γνώμονα  την έγκαιρη επίλυση των θεμάτων  που τους  αφορούν.

Οι  δυο πλευρές  στοχεύουν   σε  εποικοδομητικό  διάλογο  και συνεργασία  με σκοπό  την πρόοδο  στο νησί της Κω  προς  όφελος  όλων  των κατοίκων.

Πηγή: kosnews.gr